Edustus, Naisten kolmonen

IK Myran/II - KF10   7 - 2

Idrottsplan, Nedervetil

Kympille tappio Alavetelissä

Kokkola F10 pelit jatkuivat tänään lauantaina viikon toisella ottelulla varsin molli voittoisesti. Kotijoukkue Ik Myran 2 voitti varsin selvin numeroin 7-2(2-1).

Ensimmäinen jakso oli varsin tasainen. Ottelun avausmaali syntyy ottelun 17 minuutilla. Kotijoukkueen Johanna Bäckström vie kotijoukkueen 1-0 johtoon. Ajassa 24 minuuttia kotijoukkue Myran lisää johdoksi 2-0 Emilia Grahnin maalilla. Vierailija Kokkola F10 kaventaa ottelun 33 minuutilla Keena Koskelan rangaistuspotkulla tilanteeksi 2-1. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa lisämaalien tekoon ensimmäisellä puoliajalla.

Toinen puoliaika alkaa vieraiden kannalta varsin ikävästi. Ottelun 47 minuutilla Maria Häll lisää kotijoukkueen johdoksi 3-1. Tästä viisi minuuttia niin Maria Häll tekee taululle jo 4-1. Ottelun 57 minuutilla vierailija kaventaa tilanteeksi 4-2 joka antaa myös vieraille uskoa päästä mukaan peliin. Tarjoilun maaliin antaa Ada Mannström Karoliina Malviniemen viimeistellessä. Lopuista maaleista vastaakin sitten kotijoukkue. 65 minuutilla Hanna Witting tekee 5-2. 70 minuutilla Maria Häll tekee ottelun kolmannen maalinsa. Loppunumerot 7-2 tekee ottelun 72 minuutilla Jenny Widjeskog.

Vierailija Kokkola F10:n pienet kolhut toisella puoliajalla pakottivat vieraat tekemään ennalta arvaamattomia vaihtoja mitkä vähän sekoittivat peliä. Mutta niin kuin loppunumerot 7-2 kertovat niin oikea joukkue voitti.

Kokkola F10:n pelit jatkuvat ensi viikolla kolmanteen peliin jo viikon sisällä. Santahaan keinonurmelle keskiviikkona klo 19.00 pelattavaan peliin tulee vieraaksi Kälviän Tarmo.

Tilastot
IK Myran/II

7 - 2

(2-1)
33'MaaliKoskela Keena
57'MaaliMalviniemi Karoliina
57'MaalisyöttöMannström Ada