Edustus, Naisten kolmonen

KF10 - FC Popula  7 - 0

Kippari Hall, Kokkola

Kymppi jatkaa voittojen tiellä

Kokkola F10 pelasi kauden toisen kotipelinsä tiistaina Kipparihallissa FC Populaa vastaan. Nihkeän eka puoliajan jälkeen kotijoukkue sai maalihanat auki toisella puoliajalla voittaen 7-0(1-0).

Eka puoliaika oli kotijoukkeen selkeää hallintaa, mutta viimeisen kolmanneksen suoritukset eivät mitään riemun kiljahduksia aiheuta. Kotijuokkeen 1-0 johdon tekee Roosa Nyman siskonsa Frida Nymanin syötöstä ottelun 23 minuutilla. Maalipaikat olivat ensimmäisellä jaksolla selvästi kotijoukkueelle, mutta sai vierailijakin pari puolittaista paikkaa aikaiseksi.

Toisen puoliajan käsikirjoitus onkin aivan toista luokkaa. Pieniä muutoksia puoliajalla tehnyt koitjoukkue ottaa hallinnan pelistä. Ajassa 49 minuuttia Ada Mannström lisää johdoksi 2-0 Roosa Nymannin syötöstä. Ajassa 53 minuuttia osat vaihtuvat Roosan viimeistellessä Adan syötöstä 3-0 tilanteeksi. Roosa Nymannin hattutemppu varmistuu ajassa 69 minuuttia Matilda Nymannin toimiessa syöttäjänä. Vähän yli kymppi jäljellä niin ensimmäisen puoliajan maalivahtina ollut Sinna Koivisto pääsee kentälle. Ensimmäinen kosketus palloon ottelun79 minuutilla. Vapari kuudentoista kulmalta kolme neljä metriä sivurajan suuntaan. Eli matkaa maaliin noin 20 metriä. Valmennusportaan villi veikkaus, että nyt ammutaan kovaa, mutta pahasti oli valmennusjohto veikkauksissaan pielessä. Todella nätti veto takanurkkaan yli maalivahdin ja kotijoukkue siiryy 5-0 johtoon. Tästä tulee huomenna facebook sivuille muuten video nähtäväksi. Eikä tämä vielä tässä Sinna tekee 6-0 lukemat maalin edusta hässäkän päätteeksi. Edellisestä maalista ehti kulua vain minuutti neljäkymmentä sekunttia. Aika tehokasta toimintaa kentällä vai mitä pelaajalta joka on toiminut pääsäntöiseti maalitolppien välissä. Kotijoukkueen loppunumerot tekee 7-0 tekee Ada Mannström Matilda Nymannin syötöstä.

Kotijoukkueen valmentaja Marko Takala oli tyytyväinen joukkueen toisen jakson esitykseen, mutta ensimmäinen jakso jätti paljon parantamisen varaa Marko sanoo.

Tilastot

7 - 0

FC Popula
(1-0)
23'MaaliNyman Roosa
23'MaalisyöttöNyman Frida
49'MaaliMannström Ada
49'MaalisyöttöNyman Roosa
53'MaaliNyman Roosa
53'MaalisyöttöMannström Ada
69'MaaliNyman Roosa
69'MaalisyöttöNyman Matilda
79'MaaliKoivisto Sinna
81'MaaliKoivisto Sinna
81'MaalisyöttöNyman Frida
83'MaaliMannström Ada
83'MaalisyöttöNyman Matilda