Edustus, Naisten kolmonen

IFS - KF10   1 - 3

Åvallen, Purmo

Kympille voitto Purmossa

Kokkola F10 kävi tänään pelaamassa kauden ensimmäisen luonnon nurmi pelin Purmossa IFS:n vieraana. Tuloksena oli 1-3(0-0) vierasvoitto.

Pelin jälkeen tavoitettu vieraiden valmentaja Marko Takala totesi ensimmäisen puoliajan olleen tasaista peliä pallon hallinnan ollessa vierailla. Huippu maalipaikat loistivat ensimmäisellä jaksolla poissa olollaan molemmilta joukkueilta.

Toiselle puoliajalle kopista tuli pieniä muutoksia tehnyt vierasjoukkue. Muutoksien avulla vieraat ottivat hallinan pelistä ja onnistuivat luomaan maalipaikkoja. Ottelun avausmaali näkee päivän valon ottelun 52 minuutilla. Roosa Nyman viimeistelee 0-1 Sofie Sällisen syötöstä. 0-2 numerot syntyivät ottelun 71 minuutilla Frida Nymanin viimeistellessä Laura Vähätiiton syötöstä. Vieraiden 0-3 numerot Tekee Essi Rahkonen Keena Koskelan syötöstä. Kotijoukkueen 1-3 kavennuksen ottelun 90 minuutilla tekee Josefine Lindqvist.

Vieraiden valmentaja Marko Takala oli tyytyväinen lopputulokseen ja etenkin siihen, että joukkue paransi huomattavasti peliä toisella puoliajalle pisteiden saamiseksi.

Kokkola F10:n pelit jatkuvat tiistaina 23.5 Kokkolan Kipparihallissa klo 20.15 ja vieraaksi saapuu Fc Popula Ylivieskasta.

Tilastot
IFS

1 - 3

(0-0)
52'MaaliNyman Roosa
52'MaalisyöttöSällinen Sofie
71'MaaliNyman Frida
71'MaalisyöttöVähätiitto Laura
81'MaaliRahkonen Essi
81'MaalisyöttöKoskela Keena
85'VaroitusVähätiitto Laura