Edustus, Naisten kolmonen

KF10 - GBK/Girls  4 - 1

Kippari Hall, Kokkola

Kympille voitto derbyssä

Kokkola F10 kohtasi tänään naisten kolmosen ensimmäisessä derbyssä GBK-Girlsit. Tuloksena oli hieno 4-1(3-1) voitto.

Kotijoukkue sai otteluun lentävän lähdön. Ottelun kolmannella minuutilla Roosa Nymanin syötöstä Matilda Nyman viimeistelee kotijoukkueen 1-0 johdon. Tämän jälkeen ottelu eteni aika tasaväkisissä merkeissä. Ottelun 21 minuutilla vieraiden Sonja Hedströn laukoo vaparista n.20 metristä ohi muurin vieraiden 1-1 tasoituksen. Mitä pidemmälle jakso eteni niin kotijoukkueen hallinta kasvoi. Ottelun 40 minuutilla Roosa Salosen pitkä syöttö tavoittaa Karoliina Malviniemen joka siirtää kotijoukkueen 2-1 johtoon. Ottelun 44 minuutilla kotijoukkueelle todella tärkeä maali. Matilda Nyman laukoo hienosti kotijoukkueen 3-1 taukojohtoon Roosa Nymannin syötöstä.

Toinen jakso olikin sitten kotijoukkueen hallintaa. Kotijoukkueella oli lukuisia paikkoja lisätä johtoaan. 4-1 numerot tekee Karoliina Malviniemi Roosa Salosen pitkästä syötöstä todellisella tahtomaalilla voittaessaan taistelun vieraiden topparin kanssa ja päästessään yksin läpi. Tarkka laukaus alanurkkaan ja loppunumerot ovat valmiit.

Onnistujia oli kotijoukkueella todella laajalla rintamalla.Tietenkin kahden maalin tekijät Matilda Nyman ja Karoliina Malviniemi voidaan nostaa esiin ja myöskin toppari Essi Rahkonen pelasi hyvän pelin.

Tilastot

4 - 1

GBK/Girls
(3-1)
3'MaaliNyman Matilda
3'MaalisyöttöNyman Roosa
40'MaaliMalviniemi Karoliina
40'MaalisyöttöSalonen Roosa
44'MaaliNyman Matilda
44'MaalisyöttöNyman Roosa
62'MaaliMalviniemi Karoliina
62'MaalisyöttöSalonen Roosa