Edustus, Naisten kolmonen

HBK - KF10   1 - 4

Grusplan, Kronoby

Kympille voitto sarja-avauksessa

Kokkola F10 aloitti sarjakautensa tänään Kruunupyyssä hiekkakentällä pelatussa pelissä HBK:n vieraana. Todella tuulinen keli ja ajoittain pölyävä kenttä antoi oman mausteensa peliin. Pisteet matkasivat Kokkola F10:n mukana Kokkolaan numeroin 1-4 (0-2).

Voimakkaaseen myötätuuleen ensimmäisen puoliajan pelannut Kokkola F10 hallitsi avausjaksoa. Avausmaalin Kokkola F10:lle teki ottelun 25 minuutilla Amanda Rimpilän syötöstä Keena Koskela. 10 minuuttia tästä Keena Koskela tarjoilee ja Roosa Salonen tekee johdoksi 0-2. Kokkola F10:llä oli ensimmäisellä jaksolla pari kolme hyvää maalipaikkaa. Kotijoukkeen paras paikka oli ensimmäisen jakson lopulla, mutta kaukolauksen vieraiden maalivahti Sinna Koivisto torjui hienosti kulmaksi.

Toisen puoliajan alku oli lievää kotijoukkueen hallintaa myötätuulen turvin.. Jakson edetessä puntit tasoittuivat ja vieraat siirtyivät 0-3 johtoon Roosa Nymanin maalilla johon syötön tarjoili Keena Koskela. Pari minuuttia tästä niin kotijoukkueen Ronja Hägg kaventaa tilanteeksi 1-3. Päätösnumerot 1-4 tekee Sofie Sällinen Matilda Nymanin syötöstä.

Vierasjoukkeelle Kokkola F10:lle tuli onnistumisia laajalla rintamalla. Mm. parin vuoden tauon jälkeen kentille palanneet Keena Koskela ja Neea Perkiö esiintyivät edukseen. Topparipari Essi Rahkonen ja Nanna Nurmi pelasivat varmasti. Nuoret laitapakit Amanda Rimpilä ja Laura Vähätiitto pelasivat myös todella vakuuttavasti. Maalissa pelasi ensimmäisen jakson Sinna Koivisto ja toisen Tiia-Maria Karvonen molempien onnistuttua hyvin. Kelpo esitys koko joukkueelta.

Kokkola F10:n pelit jatkuvat tiistaina 9.5 Kipparihallissa klo 20.00 ja vastaan asettuu paikallis vastustaja GBK-Girls.

Tilastot
HBK

1 - 4

(0-2)
25'MaaliKoskela Keena
25'MaalisyöttöRimpilä Amanda
34'MaaliSalonen Roosa
34'MaalisyöttöKoskela Keena
70'MaaliNyman Roosa
70'MaalisyöttöKoskela Keena
77'MaaliSällinen Sofie
77'MaalisyöttöNyman Matilda