Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - RoPS/2  2 - 2

Kokkola, Ykspihlajan urheilukenttä

Kympille avauspiste

Kokkola F10 ja Rops/2:nen tastelivat pisteistä tänään Pihlajan Wembleyllä. Tasaisessa pelissä pisteet jaetiin lukemin 2-2(1-1).

Avausjakson alku enteili kyllä Kympin osalta hyvää. Avaus maali syntyi jo ottelun kuudennella minuutilla. Essi Rahkonen syöttää ja Ada Mannström onnistuu kahden puolustajan estelyistä huolimatta päästä yksin läpi ja tarkka laukaus alakulmaan ja numerot 1-0 taululla. Hieno alku otteluun kotijoukkueelta. Tämän jälkeen hallinta oli vielä kotijoukkueella ja muutama paikkakin onnistuttiin luomaan. Mitä pidemmälle avausjakso eteni niin hallinta siirtyi hivenen vieraille. Harmittavasti vähän ennen taukoa ottelun 42 minuutilla kulmapotkun jälkitilanteesta onnistuu vieraiden Maria Laukkanen tasoittamaan taukotilanteeksi 1-1.

Toisen jakson alku oli vieraiden lievää hallintaa ja ajassa 59 minuuttia onnistuu vieraiden Anna-Sofia Pasanen viemään vieraat 1-2 vierasjohtoon tarkalla vaparilla n. 20 metristä. Mitä pidemmälle toinen jakso eteni niin alkoi näkymään myös se, että kyllä kotijoukkue Kymppi halusi pelistä pisteitä. Niin myös tapahtui. Ottelun 83 minuutilla tuomitaan kotijoukkueelle vapari n.35 metristä. Pallon taaakse asettuu Mette Perkiö. Kaikki luulevat, että Mette keskittää. Toisin kävi. Mette laukoo todella hienosti pallon vasempaan ylänurkkaan. Ai ai todella hieno maali. Näin ollen maalit päivän pelissä oli tehty ja pisteet jaettiin.

Päivän pelistä jäi Kympin osalta vielä paljon parannettavaa, mutta mikä parasta suoritus oli parempi kuin viikkoa aikaisemmin avauspelissä.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Essi Rahkonen ja vieraista Esther Edem.

Kympin pelit jatkuvat kahden viikon päästä Toivalan Urheilijoiden vieraana Toivalassa.

Tilastot

2 - 2

RoPS/2
(1-1)
6'MaaliMannström Ada
6'MaalisyöttöRahkonen Essi
42'MaaliLaukkanen Maria
59'MaaliPasanen Anna-Sofia
83'MaaliPerkiö Mette