Edustus, Naisten Kakkonen

IK Myran - KF10   4 - 2

Nedervetil, Idrottsplan

Kympin kausi päättyi pettymykseen

Kokkola F10 pelasi lauantaina todellla lyhyen pelikautensa viimeisen pelinsä. Panoksia pelissä oli vaikka muille jakaa. Myran oli saannut lauantain peliin mukaansa muutaman kokeneen pelaajan vahvistamaan joukkuetta. Niin vai onnistui Myran voittamaan pelinsä ja varmistamaan itsellensä paikan ensi kaudeksi naisten kakkoseen lukemin 4-2(3-1).

Ensimmäinen jakso sai Kympin osalta ikävän alun. Niin kun monissa kauden aikaisemmissa peleissä onnistui vastustaja tekemään maalin heti ottelun alussa. Ottelun neljännellä minuutilla Chelsy Swackhamer vie kotijoukkueen 1-0 johtoon. Maalin jälkeen hallinnan pelissä ottaa vierailija Kymppi. Todella lähellä tasoitusta Kymppi on ottelun 13 minuutilla Ada Mannströmmin päästessä yksin läpi. Valitettavsti laukaus kilpistyy Myranin maalivahtiin. Ottelun 28 minuutilla tulee vieraiden ansaittu tasoitus. Kymppi saa neljä kulmaa peräkkäin ja viimeisen ulman jälkitilanteesta Emmi Möttönen tasoittaa tilanteeksi 1-1 täysin ansaitusti. Jakson viimeiset viisi minuutiia ovatkin Kympille harmittavat. Myran onnistuu tekemään kaksi maalia. Maalintekijöinä ovat Elsa Grannabba ja Chelsy Swackhamer.

Toinen jakso alkaa Kympin osalta hyvin. Jakson viidennellä minuutilla Senja Rintalan kulma painuu suoraan maalin. Todella hieno laukaus. Tämän jälkeen Kymppi yrittää todella kovasti tarvitsemaansa tasoitusta, mutta hyvästy yrityksestä huolimatta sitä ei saada. Lopullinen ratkaisu ottelulle nähdään ajassa 86 minuuttia Julia Limnellin tehtyä Myranin voittonumeroiksi 4-2.

Näin Kympin todella lyhyt kausi päätyyi tippumiseen.

Kymppi kiittää kuluneesta kaudesta tukijoita ja yleisöään.

Tilastot
IK Myran

4 - 2

(3-1)
4'MaaliSwackhamer Chelsy
28'MaaliMöttönen Emmi
41'MaaliGrannabba Elsa
43'MaaliSwackhamer Chelsy
50'MaaliRintala Senja
86'MaaliLimnell Julia