Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - VIFK/2  4 - 1

Kokkola, Ykspihlaja

Kymppi jatkaa voittojen tiellä

Kokkola F10 kohtasi tänään todella loistavassa kunnossa olevalla Pihlajan nurmella VIFK/2:n. Tuloksena päivän ottelussa oli kotijoukkue Kympin hieno 4-1(2-0) voitto.

Sunnuntain pelin ensimmäinen jakso oli Kympin osalta paljon parempaa peliä kuin ottelun toinen jakso. Pelin hallinta oli Kympillä ja mikä tärkeintä niin maalejakin onnistuttiin tekemään. Ottelun 8 minuutilla Ada Mannström keskittää oikealta ja Emilia Nurkkala tulee vauhdilla ja toimittaa pallon verkon perukoille. Ottelun 31 minuutilla Ida-Maria Hägg-Mäkisen syöttö tavoittaa Emilia Nurkkalan ja Emilia viimeistelee jo toistamiseen Kympin taukojohdoksi 2-0.

Toisen jakson alku oli tasaista pelailua. Kymppi lisää johdoksi 3-0 ottelun 61 minuutilla. Janika Silanpään pitkä sivuraja heitto tavoittaa Roosa Nymannin ja Roosa harhauttaa Vifkin puolustajan laukoo pallon oikeaan takanurkkaan. Maalin jälkeen voidaan sanoa, että kotijoukkue Kymppi otti kyllä jalkansa kaasulta. Ottelun 68 minuutilla nähdäänkin Vifkin kavennus 3-1 Elina Saulon laukoessa pallon maaliin. Tämän jälkeen vieraat kyllä hallitsivatkin peliä. Pari puolittaista paikkaakin onnistuu vierailija luomaan, mutta Kympin maalilla hienosti torjunut Päivi Utunen estää vieraiden kavennus yritykset. Kuin pisteenä i:n päälle Emilia Nurkkala viimeistelee hattutempullaan päätösnumeroiksi 4-1 todella päättäväisellä suorituksella ottelun 90 minuutilla Sofia Rintalan syötöstä. Mainittakoon vaikka joukkueena voitetaan niin Emilian hattutempun myötä Emilia siirtyi johtoon naisten kaikkien kolmen lohkon maalipörssissä yhdeksällä osumallaan.

Päivän voiton myötä Kymppi nousi sarjataulokossa jo kolmanneksi.Kympillä on jäljellä vielä kolme peliä. Kympin pelit jatkuvat lauantaina 12.9 klo 13.00 käytävässä kauden viimeisessä kotiottelussa jo kolmannen kerran tämän kauden aikana VIFK/2:sta vastaan. Ottelu pelataan Ykspihlajan Urheilukentällä.

Tilastot

4 - 1

VIFK/2
(2-0)
8'MaaliNurkkala Emilia
8'MaalisyöttöMannström Ada
31'MaaliNurkkala Emilia
31'MaalisyöttöHägg-Mäkinen Ida
61'MaaliNyman Roosa
61'MaalisyöttöSillanpää Janika
68'MaaliSaulo Elina
90'MaaliNurkkala Emilia
90'MaalisyöttöRintala Sofia