Esittely
Ottelutilastot
KF10 - OTP
2020 - Edustus - Naisten Kakkonen
Klo 13:00 Kokkola, Ykspihlaja
15
Elo

Kympille OTP vieraaksi


Kokkola F10 kohtaa lauantaina Klo 13 Ykspihlajan "Wembleyllä" käytävässä ottelussa OTP:n Oulusta.

Sarjassa joukkueet ovat pelanneet eri määrän otteluja. Lauantain kotijoukkue Kymppi on onnistunut pelaamissaan seitsämässä ottelussa keräämään 10 pistettä. Sen sijaan lauantain vastustaja OTP on pelannut vain neljä peliä ja pistetili ei ole vielä auennut.

Viime viikonlopun pelissä Kokkola F10 onnistui hienolla toisen jakson pelillään tuomaan täyden pistepotin Kauhavalta mukanaan Kokkolaan. Mitä tulee Kympin kauden peleihin niin hyvistä otteista huolimatta ei joukkue ole onnistunut kasvattamaan pistepottiaan peräkkäisissä peleissä. Muuttuuko tämä asia lauantaina jää nähtäväksi. Varmaa on myöskin se, että lauantain vastustajalla OTP.llä on kova halu saada pisteitä muuten sarjapaikan uusimisessa on kova työ. Mitenkään huonosti ei lauantain vastustaja OTP ole pelannut. Kauden kolme ensimmäistä peliä joukkue hävisi vain maalilla. Viime viikonlopun peli oli joukkueelta kauden huonoin OTP:n hävitessä kotonaan Torniolle selvin 0-3 numeroin. Oman mielenkiintonsa lauantain peliin tuo, että vastustajan päävalmentajana toimii Kokkolais lähtöinen Kimmo Suomalainen.

Laantain pelissä löytyy tuttuun tyyliin myös kahvio. Valitettavasti mitään maksupäätteitä ei ole tarjolla niin toivotaan yleisön varaavan matkaan myös käteistä,

Liput otteluun 5 euroa.

Otteluisäntänä Kokkolan Kaupunki

TERVETULOA OTTELUUN!Kympille hieno voitto


Kokkola F10 kohtasi tänään Pihlajassa loistavissa olosuhteissa pelatussa ottelussa OTP:n Oulusta. Heikon ensimmäisen puoliajan jälkeen Kymppi meni menojaan toisella puoliajalla voittaen ottelun selvin numeroin 4-1(0-1).

Ensimmäisen jakson toisella minuutilla oli Kymppi todella lähellä siirtyä johtoon. Roosa Nymannin laukaus pienestä kulmasta meni valitettavasti ohi. Tämän jälkeen seuraavat 20 minuuttia eivät mitään hienouksia tarjoilleet puolin ja toisin. Reilun 20 minuutin pelin jälkeen oli Kympillä muutama hyvä paikka, mutta valitettavasti maaliin asti ei palloa saatu. Lähimpänä maalia oltiin Emmi Niskakankaan laukoessa ylärimaan ottelun 27 minuutilla. Useinhan käy niin jos et itse tee niin vastustaja tekee. Niin kävi myös tänään Emma Tervosen laukoessa Kulman suoraan maalin perukoille ottelun 30 minuutilla.

Toiselle jaksolle tulikin sitten sisuuntunut Kymppi. Ajassa 53 minuuttia nähtiin todella hienoa syöttelyä, jonka päätteeksi oli Anni Kinnusella helppo työ toimittaa pallo verkon perukoille Emilia Nurkkalan syötöstä ja näin tilanne oli tasan 1-1. Vain minuutti tästä niin Kymppi siirtyi 2-1 johtoon Emilia Nurkkalan laukoessa hienosti pallon yläriman kautta verkon perukoille Roosa Nymannin syötöstä. Ajassa 63 minuuttia siirtyi Kymppi 3-1 johtoon Emmi Niskakankaan puskiessa hienosti pallon maaliin Roosa Nymannin keskityksestä. Ottelun päätösnumerot 4-1 tekee lisäajalla ottelun tehopelaaja Emilia Nurkkala Ida-Maria Hägg-Mäkisen syötöstä.

Toisen jakson hienon pelin myötä lähtivät Kympin tytöt varmasti iloisin mielin joukkueen sauna-iltaan.

Kokkolan Kaupungin toimiessa ottelu isäntänä oli Kaupungin Sivistys toimen johtaja Terho Taarna palkitsemassa molempien joukkueiden parhaita. Kotijoukkueesta palkinnon saivat Emmi Niskakangas ja Roosa Nyman. Vieraasta palkinnon saivat Emma Tervonen ja Minda Ala-Aho.

Kympin pelit jatkuvat sunnuntaina 23.8 klo 16.00 Ykspihlajan Urheilukentällä kun vieraaksi saapuu VIFK/2.

https://www.palloliitto.fi/ottelupoytakirja&143659...


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
4 - 1
(0-1)
30' Maali Tervonen Emma

53' Maali Kinnunen Anni

53' Maalisyöttö Nurkkala Emilia

54' Maali Nurkkala Emilia

54' Maalisyöttö Nyman Roosa

63' Maali Niskakangas Emmi

63' Maalisyöttö Nyman Roosa

91' Maali Nurkkala Emilia

91' Maalisyöttö Hägg-Mäkinen Ida
Lisää uutisia
Edustus
«  Lokakuu   »
Kategoriat