Kymppi aloitti pelikautensa
Julkaistu: 07.04.2019 00.00

Kokkola F10 aloitti kautensa harjoitus otteluiden osalta tänään Kokkolan erotuomarikerhon kevät turnauksessa. Tuloksena oli neljästä ottelusta yksi voitto, kaksi tasapeliä ja yksi häviö.

Päivän ensimmäisessä pelissä Kipparihallissa Kymppi kohtasi Tarmon. Tuloksena oli tasaisessa ottelussa niukka 0-1 tappio.

Päivän toisessa pelissä Kippari hallissa Kymppi kohtasi Brändöpojkarnin Vaasan seudulta. Ottelun tulos oli maaliton tasapeli. Lähempänä maalintekoa oli Kymppi muutaman vaarallisen kulman seurauksena.

Päivän kolmannessa pelissä keinonurmella kohdattiin koko turnauksen voittanut KaNu. Tämäkin peli päättyi maalittomaan tasapeliin. Alun pienestä hallinnasta huolimatta ei Kymppi onnistunut tässäkään pelissä tekemään maalia sarjaporrasta ylempänä pelaavaa KaNua vastaan.

Päivän neljännessä pelissä oli selvää, että jatkopaikka oli karannut käsistä. Koko ottelun niskan päällä ollut Kymppi onnistui toki tässä pelisssä maalinteossa Kalajoen Palloa vastaan. Ottelun neljännellä minuutilla Keena Koskelan syötöstä Ada Mannström laukoo Kympin 1-0 johdon. Ottelun 16 minuutilla Keena Koskela laukoo käsivirheestä tuomitusta rangaistuspotkusta Kympin 2-0 voittonumerot.

Näillä tuloksilla Kymppi sijoittui alkulohkossaan kolmanneksi. Hyvää päivän peleissä oli vain yksi päästetty maali. Toki kaksi tehtyä maalia jätti parantamisen varaa kuuden viikon päästä käynnistyvään sarjaan. Tosin otteluiden kestot oli vain 25 minuuttia.

Turnauksessa Kympin joukkueessa tänään pelasivat. Kuvassa ylärivi vasemmalta oikealle Ada Mannström, Laura Koskinen, Roosa Salonen, Neea Perkiö, Taru Paavola, Essi Rahkonen ja Keena Koskela. Kuvassa alarivi vasemmalta oikealle Kaisa Tolonen, Tiia-Maria Karvonen, Jenika Ojakoski, Henna Isokangas, Marika Valtonen, Mette Perkiö ja Natalie Wargh.