Edustus, Naisten Kakkonen

HauPa - KF10   3 - 0

Länsituuli TN

Kympille tappio Haukiputaalla

Kokkola F10 kävi pelaamassa tänään kauden viimeisen vieraspelin Haupan vieraana Haukiputaalla. Todella haastavissa olosuhteissa vesisateessa ja kentän pituussuuntaisessa tuulessa pelatussa ottelussa sarjan kärkijoukkue Haupa korjasi 3-0(1-0) voiton. Päivän ottelun tulos myös varmisti sen, että Kokkola F10 tippuu sarjasta.

Ensimmäisellä puoliajalla myötätuulessa pelannut kotijoukkue Haupa hallitsi peliä hienokseltaan ja onnistui luomaan pari todella hyvää maalipaikkaa. Vierasjoukkue Kokkola F10 puolusti todella tiiviisti ja voidaan sanoa, että jokainen tyttö taisteli todella hienosti. Kotijoukkueella Haupalla oli ensimmäisellä jaksolla 6 kulmaa ja harmittavasti jakson viimeisillä hetkillä kulman jatkotilanteesta Riikka Ylitalo vei kotijoukkueen 1-0 taukojohtoon.

Toisella puoliajalla vierailija Kokkola F10 sai myötätuulen avukseen. Mutta mitä vielä. Jakson toisella minuutilla Katariina Kuivamäki vie kotijoukkueen 2-0 johtoon. Tämän jälkeen vieraatkin saavat aika ajoin otetta pelistä. Todella lähellä kavennusta vieraat olivat jakson 64 minuutilla. Sonja Hedström esittelee parasta osamistaan ja laukoo vasemmalta sivusta aika kaukaa vaparin ylärimaan. Jakson loppupuolella vierailija nostaa pelaajia lisää ylös. Todella läheltä maalia lipuu myös Kaisa Tolosen jatko kantapäällä kaukaa annetusta vaparista. Kotijoukkueen Jenna Jämsän 3-0 tekemät loppunumerot ottelun 90 minuutilla ovat vain kosmetiikkaa vieraiden panosteassa hyökkäykseen.

Päivän ottelussa kotijoukkue voitti ihan ansaitusti, mutta Kympin tyttöjen taistelu läpi ottelun oli todella hyvää. Kympin kausi päättyy ensi lauantaina klo 13.00 Santahaan keinonurmella kun vieraaksi saapuu tippumisesta taisteleva Peff. Se on varmaa, että Kymppi haluaa päättää kautensa hyvin.

Tilastot
HauPa

3 - 0

(1-0)
60'Vaihto ulosVähätiitto Laura
60'Vaihto sisäänNyman Frida
78'Vaihto ulosIsokangas Henna
78'Vaihto sisäänKarvonen Tiia-Maria