Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - Kanu  1 - 1

Ykspihlajan urheilukenttä, Kokkola

Kympille vain tasapeli

Kokkola F10 kohtasi tänään Ykspihlajan urheilukentällä sarjapaikan kannalta tärkeässä pelissä Kanun Kauhavalta. Todellla hyvissä olosuhteissa pelatussa ottelussa peli päättyi 1-1(1-0).

Ottelun ensimmäinen jakso oli kotijoukkueen hallintaa. Paikkoja oli moneenkin maaliin, mutta viimeistely ontui. Todella lähellä oli kotijoukkue siirtyä johtoon Mia Reinin vaparista ottelun 22 minuutilla. Laukaus vähän ohi oikean ylänurkan. Runsas minuutti tästä niin kotijoukkue siirtyy 1-0 johtoon. Mia Rein syöttää ja Roosa Nyman pääsee vasemmalta läpi ja tarkka laukaus oikeaan nurkkaan vie kotijoukkueen ansaittuun johtoon. Todella lähellä lisäosumaa oli kotijoukkue aivan jakson viime sekunneilla. Roosa Nymannin keskityksestä Ada Mannström laukoo niukasti ohi. Vieraiden paras paikka oli jakson puolivälissä, mutta pienestä maalinedusta hässäkästä kotijoukkue selvisi ilman takaiskua.

Toisen jakson alku on myös Kympin osalta lievää hallintaa. Mutta se tärkein maalit jäivät puuttumaan. Lähimpänä lisäsosumaa kotijoukkue oli ottelun 77 minuutilla. Taru Paavolan laukaus ylärimaan ja siitä pallo kimposi alas maaliviivan tuntumaan. Mainittakoon, että pääkatsomon tarkkanäköiset näkivät pallon käyneen maalissa. Totuushan on, että siitä ei maalia tuomittu. Jakson loppupuoli oli vieriden näennäistä hallntaa. No niinhän siinä monesti käy kun et itse tee niin sitten vieraat rankaisee. Toisen jakson varsinaisen peliajan viimeisillä sekunneilla vieraille tuomitaan toisen jakson ainut kulmapotku. Seuranneesta kulman jälkitilanteesta vieraiden Riina Pirttinen tekee tasoituksen. Kotijoukkueen pelaajat protestoivat kyllä tilanteessa olleen virheen merkiksi, mutta turhaan.

Kympin pelit jatkuvat viikon päästä Haukiputaalla Haupan vieraana kauden viimeisessä vieraspelissä.

Tilastot

1 - 1

Kanu
(1-0)
23'MaaliNyman Roosa
23'MaalisyöttöRein Mia
64'Vaihto ulosNyman Roosa
64'Vaihto sisäänIsokangas Henna
65'VaroitusHedström Sonja
76'Vaihto ulosKoskela Keena
76'Vaihto sisäänRahkonen Essi