Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - TP-47  3 - 2

Ykspihlajan urheilukenttä, Kokkola

Kymppi kaatoi sarjakärjen

Kokkola F10 kohtasi tänään sarjakärki TP-47:n Pihlajassa. Asetelmat otteluun eivät ainakaan kotijoukkuetta suosineet. Alla oli kaksi suurinumeroista tappiota viime viikolta. Mitä vielä Kymppi esitti parasta osaamistaan ja voitti Tornion ensimmäisen puoliajan maaleilla 3-0 ( 3-2).

Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue Kymppi oli niskan päällä heti alusta alkaen. Avausmaali Kympin osalta syntyy ottelun 24 minuutilla. Mia Rein keskittää ja Roosa Nyman laukoo pallon verkon perukoille ja kympin 1-0 johto on valmis. 10 minuuttia tästä niin Roosa tekee päivän toisen maalinsa todella komeasti Lina Luokkalan hienosta syötöstä ja 2-0 numerot on valmiit. Vain minuutti tästä niin Mia Rein esittää parasta osaamistaan eli laukaisuaan. Mainittakoon, että maaliin johtanut 3-0 laukaus lähti todella kaukaa. Emme ala arvioimaan matkaa, mutta pirun kaukaa laukaus lähti.

Toisella puoliajalla maaleja tekeekin vierailija Tornio. Alkukesästä joukkueen vahvuuteen liittynyt kokenut Emma Heikkilä tekee kaksi maalia ottelun 62 ja 64 minuutilla. Päällimmäinen ajatus näistä maaleista onkin, että näinkö tässä taas käy. Mutta mitä vielä Kympin tytöt taistelavat todella hienosti ja jälleen kerran on tämän hetkinen sarja johtaja nujerrettu. Mainittakoon vielä, että ottelussa tuomittiin kotijoukkueelle neljä keltaista korttia ja kaksi niistä meni Taru Paavolalle ja näin kotijoukkue joutui pelaamaan loppuminuutit vajaalla.

Kympin pelit jatkuvat 11.8 kun Pihlajaan vieraaksi saapuu Toivalan Urheilijat.

Tilastot

3 - 2

TP-47
(3-0)
24'MaaliNyman Roosa
24'MaalisyöttöRein Mia
35'MaaliNyman Roosa
35'MaalisyöttöLuokkala Lina
36'MaaliRein Mia
63'VaroitusPaavola Taru
67'VaroitusVähätiitto Laura
84'Vaihto ulosVähätiitto Laura
84'Vaihto sisäänNyman Frida
87'VaroitusRein Mia
88'VaroitusPaavola Taru
88'UlosajoPaavola Taru