Edustus, Naisten Kakkonen

Kanu - KF10   4 - 2

Keskuskenttä, Kauhava

Kymppi pisteittä Kauhavalta

Kokkola F10 kävi pelaamassa tänään kauden ensimmäisen luonnonurmi pelinsä Kauhavalla. Toki täytyy sanoa, että verrattuna Kokkolaan niin luonnonurmen leikkauskorkeus oli kyllä pelaamisen kannalta melko haasteellista. Pitkä nurmi vaikeutti pallon kuljettamista ja maasyöttöihin täytyi laittaa voimaa enemmän. No olosuhteista viis niin olosuhteethan olivat molemmille samat. Toki ottelussa ratkaisukin saatiin. Vierailijoiden puoliajan johdon onnistui kotijoukkue Kanu kääntämään toisella puoliajalla voitoksi. Näin loppunumeroiksi saatiin4-2(1-2).

Tasaisen alun jälkeen vierailija Kymppi siirtyy johtoon 0-1 kymmenen minuutin kohdalla. Vieraille tuomitaan vapaapotku reilusta 20 metristä. Sonja Hedströmmin tarkka ja komea laukaus ohi muurin siirtää vieraaat johtoon. Kotijoukkueen tasoitus tulee ottelun 20 minuutilla tuomitusta rangaistuspotkusta Elina Martosen viimeistellessä. Tämän jälkeen molemmilla joukkueilla pari hyvää paikkaa lisämaaleille. Vieraille siunaantuu hyvä paikka ottelun 28 minuutilla. Kaisa Tolosen kovan laukauksen onnistuu kotijoukkueen maalivahti torjua kulmuriksi. Vieraiden taukojohto 1-2 näkee päivän valon ottelun 42 minuutilla. Ada Mannströmmin tarkka syöttö vapauttaa Lina Luokkalan jonka tarkka laukaus painuu alanurkkaan.

Toisella puoliajalla maaleja tekeekin vain kotijoukkue. Ottelun 56 minuutilla Petra Valkaman kulmuri painuu suoraan maaliin pienen tuulen avustamana. Reilu kymppi tästä niin Petra Valkama tekee kotijoukkueen johdoksi 3-1 kulman jälkitilanteesta. Ottelun 80 minuutilla vierailla oiva paikka tasoitukseen. Sofia Peltola syöttää ja Karoliina Malviniemi on lähellä onnistua tasoittamaan. Loppunumeroiksi 4-2 laukoo ottelun 85 minuutilla kotijoukkeen Elina Martonen.

Vieraista palkittin Lina Luokkala.

Kympin pelit jatkuvat lauantaina 9.6 klo 13 Ykspihlajan Wembleyllä ja vieraaksi saapuu HauPa Haukiputaalta.

Tilastot
Kanu

4 - 2

(1-2)
10'MaaliHedström Sonja
42'MaaliLuokkala Lina
42'MaalisyöttöMannström Ada
46'Vaihto ulosNurmi Nanna
46'Vaihto sisäänPeltola Sofia
60'Vaihto ulosKoskela Keena
60'Vaihto ulosVähätiitto Laura
60'Vaihto sisäänSalonen Roosa
60'Vaihto sisäänPaavola Taru
70'Vaihto ulosTiala Rina
70'Vaihto sisäänPerkiö Neea
78'Vaihto ulosHedström Sonja
78'Vaihto sisäänKarvonen Tiia-Maria