Edustus, Naisten Kakkonen

ToU - KF10   1 - 2

Toivala, Tanhulan tn

Kympille avausvoitto Toivalasta Reinin maaleilla

Kokkola F10 päätti ns. härkäviikkonsa tänään Toivalassa äitienpäivänä pelatussa ottelussaToivalan Urheilijoiden vieraana. Tuloksena oli todella lämpimässä säässä pelatussa ottelussa Kympin todellinen taisteluvoitto numeroin 1-2 (1-2).

Pelin jälkeen tavoitimme Kympin toisen valmentajan Kimmo Koskelan. Kimmo totesi, että käytimme todella tehokkaasti hyväksemme ensimmäisen puoliajan maalipaikat. Toinen puoliaika olikin sitten kotijoukkueen täydellistä hallintaa, mutta todella hienosti tytöt puolustivat läpi ottelun ja mv. Teresa Delia torjui sen lisäksi muutaman tilanteen todella hienosti. Ottelu pelattiin todella lämpimässä kelissä +27 astetta ja tuulta ei ollut nimeksikään Kimmo toteaa.

Mia Rein kaksi maalia tänään.

Saimme myös puhelimen päähän Kympin molempien maalin tekijän kapteeni Mia Reinin. Mia kertoi maaleistaan. Ensimmäiseen sain syötön Sofia Peltolalta ja laitoin itselle "tikkarin" toppareiden välistä ja onnistuin kiertämään topparin ulkokautta ja laukaisemaan maalin oikeaan nurkkaan Kympin 0-1 johdon. Toiseen sain syötön Essi Rahkoselta ja käännyin ja onnistuin laukaisemaan keskelle ylös 0-2 vierasjohdon. Matka ei käynnyt selville puhelussa, mutta taustalta kuului useammasta suusta, että laukaus oli todella komea ja lähti n. 30 metristä. Mia oli tottakai tyytyväinen kolmeen pisteeseen ja koko joukkueen taistelutahtoon. Kotijoukkuen 1-2 kavennuksen laukoi aivan ensimmäisen jakson lopussa Tuire Hannuniemi.

Kympin seuraavien pelien jatko-ohjelma onkin matkojen suhteen sitten paljon helpompi. Seuraava Kokkola F10:n peli on tiistaina 22.5 klo19.00. Vastaan asettuu Santahaan keinonurmella kovin tavoittein sarjaan lähtenyt Esse IK.

Tilastot
ToU

1 - 2

(1-2)
16'MaaliRein Mia
16'MaalisyöttöPeltola Sofia
32'MaaliRein Mia
32'MaalisyöttöRahkonen Essi
46'Vaihto ulosRahkonen Essi
46'Vaihto ulosNyman Frida
46'Vaihto sisäänSalonen Roosa
46'Vaihto sisäänPerkiö Neea
74'Vaihto ulosTiala Rina
74'Vaihto sisäänKarvonen Tiia-Maria