Edustus, Naisten Kakkonen

KF10 - Virkiä  2 - 5

Santahaka (tekonurmi), Kokkola

Kympille tappio kotiavauksessa

Kokkola F10 aloitti kauden 2018 kotipelit tänään Lapuan Virkiän saapuessa vieraaksi. Tulos ei ollut mitenkään kotijoukkueen osalta mairitteleva, sillä Virkiä vei pisteet 2-5(1-4) tuloksella Lapualle.

Kotijoukkueen kannalta ensimmäinen jakso alkoi mainiosti. Seitsämännellä minuutilla kotijoukkue siirtyy johtoon Ada Mannströmmin maalilla Sofia Peltolan toimiessa syöttäjänä. Tämän jälkeen maaleja ensimmäisellä jaksolla tekikin vierasjoukkue Virkiä. Sara Pöntinen 1-1 (10 rp), Ida-Sofia Koivula 1-2 (27), Sara Pöntinen 1-3 (30) ja taukonumerot 1-4 Sanna Salo aivan jakson loppusekunneilla.

Toinen jakso olikin numeroiden valossa tasainen. 1-5 numerot teki Ida-Sofia Koivula. Kotijoukkueen kavennuksen 2-5 teki ottelun 87 minuutilla Mia Rein todella komealla vapaapotkulla.

Kotijoukkueen osalta päivän peli jätti paljon kysymysmerkkejä ensi viikon lauantaina alkavalle ns. härkäviikolle jolloin pelataan kahdeksaan päivään kolme peliä.

Kympin pelit jatkuvat ensi lauantaina klo 13 Santahaan keinonurmella jolloin vieraaksi saapuu sarjan kahdella voitolla avannut FC Vimma Kajaanista.

Tilastot

2 - 5

Virkiä
(1-4)
7'MaaliMannström Ada
7'MaalisyöttöPeltola Sofia
46'Vaihto ulosKarvonen Tiia-Maria
46'Vaihto ulosHedström Sonja
46'Vaihto sisäänDelia Teresa
46'Vaihto sisäänVähätiitto Laura
64'Vaihto ulosIsokangas Henna
64'Vaihto sisäänPerkiö Neea
74'Vaihto ulosLuokkala Lina
74'Vaihto sisäänSaastamoinen Petra
83'Vaihto ulosPeltola Sofia
83'Vaihto sisäänRahkonen Essi
86'Vaihto ulosKoskela Keena
86'Vaihto sisäänTiala Rina